Horatiu Malaele, alaturi de Emilia Popescu si Dana Dogaru, in Cafeneaua

17 ianuarie 2017

Horatiu Malaele revine la Timisoara cu unul dinte spectacolele sale antologice: Cafeneaua. Vedeta va petrece doua seri impreuna cu publicul timisorean si va juca alaturi de actritele Emilia Popescu si Dana Dogaru comedia scrisa de Sam Bobrik si Ron Clark, in  6 si in 7 februarie 2017, de la ora 19,00, pe scena Operei  Nationale Romane din Timisoara.

”O bufonada amara, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata, dar si consolidata de aparitia tinerei Janet. (…) Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor, dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale. Pe parcursul comediei, rasul va capata gustul sarat al lacrimilor”, promit actorii.

Biletele pentru primele doua reprezentatii la Timisoara ale spectacolului in care ”Horatiu Malaele transforma o dramoleta americana mofluza intr-o explozie de umor si de emotie” s-au pus in vanzare la Agentia Operei si costa, in functie de loc, intre 80 si 120 de lei.

”Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate – oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant”, dezvaluie Horatiu Malaele.