Jethro Tull performed by Ian Anderson, la Timisoara

15 ianuarie 2017

Jethro Tull a anuntat aparitia unui nou album, intitulat „The String Quartets”. Acesta va contine o selectie a pieselor lor faimoase, intr-o reinterpretare clasica si va fi disponibil incepand cu 24 martie. Primul cantec deja disponibil de pe album se numeste „Pass The Bottle” si reprezinta o reinterpretare a vestitului „A Christmas Song”.

De reinterpretari vor avea parte si cantecele ce i-au facut faimosi, precum „Aqualung” ce va deveni „Aquafugue” si „Locomotive Breath” redenumita simplu „Loco”.

Celebrul Ian Anderson este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formatiei si in acelasi timp un flautist de exceptie si un chitarist extrem de talentat.

Ritmurile Jethro Tull se vor auzi intai in Timisoara, pe 19 februarie 2017, la Filarmonica Banatul, iar apoi pe 21 februarie 2017 la Sala Palatului din Bucuresti, unde Ian Anderson promite sa ofere fanilor muzicii sale o seara de neuitat.

„Jethro Tull performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce imbina muzica cu arta interpretativa si reuseste sa creeze o seara plina de magie pentru fanii rockului. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim.ro, Bilet.ro, Tcketnet.ro, Bilete.ro si Blt.ro, atat online cat si in magazinele partenere.