Florin Piersic isi celebreaza a 81-a aniversare la Timisoara

15 ianuarie 2017

Pentru ca publicul timisorean este  prietenul  sau de o viata, dupa cum adesea o spune, actorul Florin Piersic a decis ca in acest an sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la Timisoara. In 27 ianuarie 2017, Florin Piersic va implini 81 de ani, iar seara de 26  ianuarie il va gasi pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara, cu un spectacol care a devenit un adevarat brand teatral al ultimului deceniu in Romania: Straini in noapte.

In comedia romantica scrisa de Eric Assous si  regizata de Radu Beligan, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in crepusculul vietii sentimentale si care, in absenta sotiei, isi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa  insotit de Juliette (rol interpretat de  actrita Medeea Marinescu), o femeie  tanara si senzuala, ce-si invaluie identitatea intr-o stranie tesatura de minciuni si secrete. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Straini in noapte este, in fond, o profunda si melancolica meditatie  despre  fragilitatea relatiilor umane si despre cum trecerea timpul ne schimba.

”Sunt fericit sa-mi petrec  aceasta aniversare la  Timisoara, un loc de care ma leaga prietenii de o viata, cu un public matur cultural, subtil si rafinat, un loc de care mi-e mereu dor si in care ma simt intotdeauna dorit”,  marturiseste celebrul actor.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creatia renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustratia muzicala este realizata de flautistul Ion Bogdan Stefanescu.

Spectacolul incepe la ora 19,00, iar biletele au fost puse in vanzare la Agentia Operei din Timisoara.

Save