Doua noi magazine, sub egida FF Group

2 ianuarie 2017

Oferta diversificata de produse destinate celor care indragesc stilul de viata modern si activ este completata, la Iulius Mall Timisoara, de magazinul multibrand de sneakersi Kix, inaugurat de curand. Totodata, magazinul Nike s-a redeschis intr-o noua locatie, cele doua destinatii de shopping fiind reunite sub egida FF Group, unul dintre cei mai puternici retaileri nationali de articole sportive si fashion.

Magazinul Kix este deschis la etajul Iulius Mall si are o suprafata de 142 mp. Designul modern evidentiaza produsele si marcile de top, intr-o ambianta de shopping avangardista. Mix-ul de branduri renumite si atmosfera deosebita transforma noua locatie de shopping intr-un punct central de interes pentru agenda celor care doresc sa achizitioneze incaltaminte din cele mai noi colectii si cele mai apreciate modele de Nike, Jordan, Converse, UGG, Adidas, New Balance, Asics, Saucony, Puma, Armani Jeans sau New Era.

Noul magazin Nike, situat tot la etajul mall-ului, are o suprafata de 300 mp si zone specifice dedicate mai multor activitati sportive. Diversitatea articolelor destinate petrecerii timpului liber si gama variata de modele reprezinta o atractie de neratat, iar inovatia si calitatea de exceptie, atat a produselor, cat si a designului magazinului, se ridica la nivelul celor mai exigenti cumparatori.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie Group – Grecia, detine la nivel national o retea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie), magazine multibrand (Collective, Kix) si magazinul online collectiveonline.com. FF Group Romania detine in portofoliu branduri de renume international, cum ar fi Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Armani Jeans, Pepe Jeans London etc.