Filarmonica va sustine un nou concert extraordinar la mall

21 decembrie 2016

Craciunul este una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului, un timp in care povestile pot deveni realitate, iar muzica rasuna mai plina de speranta si farmec ca niciodata. La Iulius Mall Timisoara, seara dinaintea Ajunului va avea o aura sonora aparte, astfel incat clientii care vor trece pragul celui mai mare centru comercial din afara Bucurestiului, in cautarea cadourilor perfecte sau a ultimelor cumparaturi pentru masa de sarbatoare, sa se bucure din plin de magia momentelor speciale.

Cele mai frumoase acorduri din creatiile unor compozitori celebri le vor fi oferite in dar tuturor celor care vor dori sa asculte un concert extraordinar, sustinut de Filarmonica Banatul, intr-un decor desprins parca din basmele cu brazi fastuosi, castele cu sclipiri aurii si fulgi de zapada.

Concertul va avea loc vineri, 23 decembrie 2016, de la ora 18,00, la demisolul Iulius Mall (zona Poema). In program vor fi cuprinse piese de G. Bizet, J. Strauss fiul, E. Waldteufel, Ch. Chaplin, A. Dvorak, J. Brahms si I. Ivanovici.