Starbucks a deschis a treia cafenea in Timisoara

19 decembrie 2016

Starbucks a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locatie din Romania, situata intr-un cadru feeric, bucurandu-se de ambianta de Craciun din Piata Victoriei, in centrul orasului, la parterul Hotelului Timisoara. Povestea locatiei este speciala, cafeneaua avand un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal si piatra, Starbucks intampinandu-si clientii cu simplitate, eleganta si caldura.

„Am avut un an intens, centrat pe excelenta in relatia cu clientii nostri si pe dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare noua locatie deschisa este un moment de bucurie pentru noi si pentru clientii nostri, ei find motorul principal si beneficiarii serviciilor noastre de inalta calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks Romania & Bulgaria.

Grafica noii locatii evoca istoria plantatiilor de cafea, peisajele sublime incarcate de copacii Coffea Arrabica, traseul boabelor, prajirea si pregatirea cafelei pentru a oferi cea mai placuta experienta, esenta pura dintr-o ceasca de espresso. Clientii se vor bucura de bauturile Starbucks intr-un spatiu elegant si placut, vor petrece o dimineata revigoranta sau o dupa-amiaza relaxanta intr-un loc confortabil si prietenos.

Starbucks a fost preluat in anul 2015 de catre operatorul polonez AmRest si a intrat pe piata romaneasca in 2007, cand a deschis prima cafenea in centrul de retail din Bucuresti – Plaza Romania. In prezent, exista 28 de cafenele Starbucks in tara: 16 in Bucuresti, doua in Cluj-Napoca, trei in Timisoara, doua in Constanta, unul in Brasov, unul in Craiova, doua in Iasi si unul in Ploiesti.