Scrisori pentru Mos Craciun, de la copiii cuminti

7 decembrie 2016

Pe adresa Targului de Craciun organizat de Primaria Municipiului Timisoara, in Piata Victoriei, a sosit urmatoarea scrisoare:

”Dragii  Mosului,

Am lasat la Targul de Craciun, langa brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde astept sa primesc scrisori de la copiii cuminti. In seara de 18 decembrie, la ora 17,30, atunci cand voi ajunge la Targul de Craciun din Timisoara, in sania mea trasa de reni, voi darui cadourile pregatite de spiridusi, copiilor care mi-au  scris cele mai frumoase  si interesante  scrisori.

ATENTIE! imi vor putea scrie doar copiii care  au  intre 3 si 10 ani impliniti si au fost tot anul cuminti si ascultatori. Cei mici, care nu stiu sa scrie, pot fi ajutati de parinti si bunici. Scrisorile le primesc pana in data de 14 decembrie si trebuie sa contina numele, varsta si numarul de telefon al celui care semneaza scrisoarea!

Cu dragoste,
Mos Craciun”

In data de 18 decembrie, de la ora 17,30,  Mos Craciun va sosi pe scena din Piata Victoriei, in cadrul spectacolului Poveste magica de Craciun – un eveniment de cantece si dansuri cu Piti Show Radio Timisoara, Compania Junior Phantasia, Trupa de teatru MIM12 de la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon si Trupa de teatru a Scolii nr. 7 Sfanta Maria. Cu aceasta ocazie, se vor imparti cadouri copiilor si vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Mosului.