Copii rai, un spectacol despre violenta in scoala

4 decembrie 2016

salesgosses_ericdidymTeatrul National din Timisoara isi asuma, ca de fiecare data, rolul de a raspunde creativ temelor si provocarilor societatii de astazi. In acest context, inceputul lunii decembrie aduce la Timisoara un eveniment exceptional. Pentru prima data in Romania, actori si muzicieni ai Theatre de la Manufacture din Nancy prezinta spectacolul-eveniment Copii rai, prima coproductie Centre Dramatique National Nancy-Lorraine, La Manufacture si Teatrul National din Timisoara.

Spectacolul Copii rai „citeste” prin ochii unei fetite – cu inocenta, cu duiosie, cu cruzime, cu umor –  un subiect extrem de fierbinte al societatii contemporane – violenta in scoala si efectele distructive ale mediatizarii acesteia pe retelele de socializare.

Astfel, miercuri, 7 decembrie, joi, 8 decembrie si vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 19,00, Sala 2 a Teatrului National gazduieste trei reprezentatii ale spectacolului Copii rai, de Mihaela Michailov, in regia lui Michel Didym si in interpretarea actorilor si muzicienilor Alexandra Castellon, Jerome Boivin si Jeremy Ferry.

Creat la Theatre de la Manufacture din Nancy la finalul anului 2015, spectacolul-eveniment Copii rai de Mihaela Michailov a fost selectionat in sectiunea FDR a Festivalului European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanesti, editia 2016.

Spectacolul se joaca in limba franceza, cu supratitrare in limba romana. Biletele s-au pus in vanzare la Agentiile Teatrului National din Timisoara (Agentia Marasesti, str. Marasesti nr. 2, si Agentia Sala 2, Parcul Civic, orar marti-duminica, orele 11,00-19,00) sau online, pe adresa www.tntimisoara.com.