Targul Cadourilor de Mos Nicolae si Targul de Craciun

30 noiembrie 2016

targ_iarna_iulius_mall_timisoaraIncepe sezonul in care fiecare isi doreste sa ii surprinda pe cei dragi cu daruri aparte, care sa le aduca zambete. Iulius Mall Timisoara vine in intampinarea celor care sunt in cautarea cadourilor perfecte cu doua evenimente: Targul Cadourilor de Mos Nicolae si Targul de Craciun.

In asteptarea sarbatorilor de iarna, clientii sunt invitati sa descopere propuneri de daruri pentru toate preferintele. In prima zi a lunii cadourilor, la Iulius Mall debuteaza Targul de Craciun. Dulciuri savuroase, mezeluri traditionale pentru mesele in familie, jucarii variate pentru copii si multe altele vor putea fi cumparate in zona special amenajata in exteriorul mall-ului, pana pe 2 ianuarie 2017. In plus, atmosfera festiva si plina de veselie va fi completata de posibilitatile de distractie pentru cei mici, care se pot plimba cu trenuletul sau se pot juca in carusel.

De vineri, 2 decembrie, si pana marti, 6 decembrie, cei care vor sa isi impresioneze apropiatii cu o surpriza speciala au la dispozitie o varietate de idei, la Targul Cadourilor de Mos Nicolae. Organizat la demisolul mall-ului, targul ii asteapta pe clienti cu o paleta extinsa de produse, de la decoratiuni de sezon pana la felicitari si bete de Mos Nicolae. Pentru nazdravanii mari amatori de dulciuri, in cadrul evenimentului vor fi expuse si bunatati ale copilariei.

Ambele targuri vor fi deschise zilnic, in intervalul orar 10,00-22,00.