Ansamblul Banatul va invita la spectacolul La zile de sarbatoare

30 noiembrie 2016

banatul_concertCentrul de Cultura si Arta al Judetului Timis si Consiliul Judetean Timis va invita vineri, 9 decembrie 2016, ora 18,30, in sala Teatrului National din Timisoara, la spectacolul extraordinar La zile de sarbatoare. Spectacolul va fi sustinut de Ansamblul Profesionist Banatul din Timisoara si invitatii sai. intaiul dintre acestia fiind indragitul solist banatean Nicu Novac, care isi sarbatoreste 35 de ani de activitate artistica.

Pe scena vor fi si alte nume sonore ale cantecului popular romanesc, precum Niculina Stoican, Ramona Vita, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbrava, Mihaela Petrovici, Zorica Savu, Dumitru Teleaga si Ghita Caltun Brancu. Alaturi de dansatorii profesionisti vor evolua si formatia de tineret a Ansamblului Profesionist Banatul, coregrafi Floare si Grigore Munteanu, si formatia de copii, coregrafi Brandusa si Nicolae Stanescu, care asigura si coregrafia intregului spectacol. Conducerea muzicala, ca de fiecare data, este asigurata de Sebastian Rosca. Prezinta Felicia Stoian.

Intrarea se face pe baza de invitatii, care se pot ridica de la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis, str. Emanuil Ungureanu nr. 1, camera 19, incepand de luni, 5 decembrie, incepand cu ora 11,00.