Atos a inchiriat aproape jumatate din cladirea UBC 1, din Openville

20 noiembrie 2016

ubc_1_openvilleCompania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul international de servicii IT Atos pentru inchirierea a 6.000 mp in cladirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul multifunctional Openville Timisoara.

Echipa Atos, lider european in domeniul serviciilor digitale, isi va desfasura activitatea in ansamblul Openville Timisoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul gazduind, printre altele, si cel mai nou centru de expertiza in securitate cibernetica al companiei. Sediul din cladirea de birouri UBC 1 va avea o suprafata de 6.000 mp.

Constructia celei de-a doua cladiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a inceput in luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri si o suprafata inchiriabila de 13.000 mp. Pozitionarea in proiectul multifunctional Openville va aduce numeroase beneficii angajatilor din spatiile office, oferindu-le acces la multiple facilitati: locuri de parcare, restaurante, cafenele, magazine, sali de conferinte, o gama extinsa de servicii, parc.

Save