Fidelitate, cu vedete de Bucuresti, la Timisoara

27 octombrie 2016

fidelitateDaca sunteti fideli teatrului cu vedete de Bucuresti, montarilor in premiera si comediilor irezistibile, Fidelitate este spectacolul caruia ii veti savura din plin toate cele 80 de minute.

Premiera la Timisoara a spectacolului Fidelitate, de Chazz Palminteri, productie Teatrul ACT si Fundatia Carta, va avea loc luni, 12 decembrie 2016, de la ora 19,00, pe scena Operei. Comedia lui Chazz Palminteri este montata pentru prima data in Romania de Dragos Campan, care-i aduce pe scena pe Adelaida Zamfira (actrita de teatru, film, dar si protagonista a unor telenovele romanesti ca Inima de tigan sau Regina), Gheorghe Ifrim (actor devenit faimos odata cu rolul primarului din Las Fierbinti) si Florin Busuioc (actor si vedeta TV). Scenografia este creata de Maria Dore.

”Un asasin platit, victima sa si un sot care neaga orice implicare. Tony, dator vandut la mafia italiana este angajat sa o ucida pe Maggie. Maggie, nevasta depresiva oprita sa se sinucida ca sa fie asasinata. Jack, sotul care l-a angajat pe Tony sau doar o victima la randul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevarat un asasin? Jack este un criminal cu sange rece sau sotul incornorat? Oare Tony si Maggie au un plan sa stoarca bani de la Jack? Si pana la urma, cine o sa moara?… O poveste americana… Dar si o analiza plina de vigoare si umor a vietii de cuplu”, rezuma regizorul.

Daca in Romania piesa este montata pentru prima data, pe scenele americane ea a fost jucata cu frenezie si a avut parte si de o ecranizare de succes in regia lui Paul Mazursky , avandu-l in distributie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joaca alaturi de Cher (Margaret) si Ryan O’Neal (Jack Connor). Chazz Palminteri a fost propulsat  in atentia publicului larg si a criticii, in calitate de scenarist si dramaturg, de filmul Poveste din Bronx.

Biletele pentru unica reprezentatie a spectacolului Fidelitate in acest an la Timisoara s-au pus in vanzare la Agentia Operei.