Primul magazin New Balance din afara Bucurestiului

23 octombrie 2016

new_balance_timisoaraUn nou brand s-a alaturat portofoliului Iulius Mall Timisoara, spre incantarea celor care indragesc sportul.

Retailerul de articole sportive New Balance a deschis, de curand, la parterul mall-ului, prima locatie din afara Bucurestiului si, totodata, cea de-a patra din Romania. New Balance are o traditie indelungata in productia de pantofi sport, calitatea si designul inovativ asigurand succesul produselor lansate de acest brand. Incaltamintea marca New Balance se integreaza perfect in stilul casual si poate fi accesorizata cu orice tip de tinuta.

In noul magazin deschis la Iulius Mall, clientii, barbati, femei si copii, pot descoperi intreaga gama de produse a brandului New Balance, de la incaltaminte sport si casual, pana la imbracaminte realizata din materiale speciale, ideala pentru diverse activitati in aer liber.

Povestea New Balance a inceput in anul 1906, in Statele Unite ale Americii, iar in prezent are deschise magazine pe toate continentele. Brandul New Balance este recunoscut drept compania care lanseaza adidasii in cele mai multe variante de latime.