Temisan vine cu Boeing-ul la Timisoara!

11 octombrie 2016

boeing_boeingDupa ce, in stagiunea trecuta, a avut parte de o sala a Operei arhiplina si cascade de aplauze si de hohote de ras, pentru al sau Altfel de cabaret, Aurelian Temisan revine la Timisoara, tot cu o comedie in premiera si tot intr-o distributie de vedete: spectacolul Boeing, Boeing. Evenimentul va avea loc in 31 octombrie 2016, de la ora 19,00, la Opera Nationala Romana Timisoara.  Temisan joaca in aceasta comedie alaturi de Maria Buza, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu si Lucian Ghimisi.

„Arhitectul Bernard (Aurelian Temisan), personajul principal al piesei, este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa, cele trei logodnice stewardese. Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei”, devaluie protagonistii spectacolului.

Piesa scrisa de Marc Camoletti a fost tradusa si adaptata de Irina Margareta Nistor si regizata in premiera pe scena din Romania de Serban Puiu. Decorurile sunt creatia  Irinei Chirila iar designerul costumelor de scena este Adina Buzatu. Biletele, cu preturi cuprinse, in functie de loc, intre 60 si 100 de lei, s-au pus in vanzare la Agentia Operei timisorene.