S-a deschis patinoarul artificial din Parcul Copiilor

11 octombrie 2016

patinoar_parcul_copiilor_timisoaraMunicipalitatea timisoreana a dat in functiune noul patinoar artificial amplasat in incinta Parcului Copiilor Ion Creanga. Autoritatile au anuntat ca sunt bineveniti toti doritorii posesori de patine, indiferent de varsta, dar cu respectarea indicatiilor de pe panourile de avertizare.

Suprafata patinoarului ofera o senzatie diferita fata de un patinoar clasic, de gheata naturala. Astfel, lamelele patinelor dupa un scurt timp de patinat se vor incalzi si vor aluneca mai bine pe suprafata sintetica.

Programul de functionare este, vara (1 aprilie – 30 septembrie), de la ora 14,00 la 20.00, iar de iarna (30 septembrie – 1 aprilie), de la 12,00 la 18,00. Utilizarea se face in serii cu durata de o ora, iar capacitatea maxima de patinaj este de 100 patinatori pe serie. Inainte de intrarea pe suprafata patinoarului, se vor incalta patinele in locul special amenajat din zona covorului de cauciuc. La fel se va proceda si la iesirea de pe suprafata patinoarului. Se va patina doar in sensul acelor de ceasornic, daca nu se indica altfel. Copii cu varsta mai mica de 12 ani au acces pe patinoar doar insotiti de persoane adulte care au echipament adecvat pentru a patina.