Un nou magazin Lidl, cu un nou concept

10 octombrie 2016

lidlLidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui nou concept de magazin. Primul dintre acestea este situat in Dumbravita, judetul Timis, pe Strada Petofi Sandor nr. 150, iar odata cu inaugurarea sa, Lidl a atins pragul de 200 de magazine in tara noastra.

Noul concept de magazin propus de Lidl a fost creat pentru a oferi o experienta de cumparaturi imbunatatita pentru clienti, un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor, dar si pentru a fi sustenabil in ceea ce priveste protectia mediului.

Astfel, noul magazin din Dumbravita foloseste o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a cladirii. Caldura generata de catre echipamentele din magazin, care folosesc agent frigorific ecologic, se recupereaza si se foloseste pentru incalzirea acestuia prin pardoseala si pentru furnizarea apei calde. In acelasi timp, magazinul va fi echipat cu prima statie de incarcare pentru automobile electrice din portofoliul companiei, disponibila pentru clientii sai. Alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.

Noul magazin va oferi clientilor sai o suprafata de vanzare mai mare, de aproximativ 1.400 mp, si aproximativ 120 de locuri de parcare. Totodata, noul concept de magazin va cuprinde o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste designul, avand un acoperis mai inalt, sustinut de grinzi lamelare si luminatoare ce permit iluminatul natural, contribuind astfel la economisirea de energie. Pentru angajati, magazinul ofera spatii suplimentare cu suprafete mai mari, intre care se numara o camera pentru studiu individual si o terasa. Odata cu deschiderea magazinului din Dumbravita, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Orarul de functionare a noii unitati este intre 7,30 si 22,00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8,00 si 20,00.

Inaugurarea magazinului din Dumbravita continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.