Targ de locuri de munca pentru medicii si asistentii medicali din zona Banatului

10 octombrie 2016

careers_in_whiteAceasta toamna aduce un nou sezon de targuri de job-uri in domeniul medical, unde cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot intalni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunitati, atat in tara, cat si in strainatate!

Cadrele medicale din Timisoara sunt invitate la Targul de Joburi Careers in White, pe 23 octombrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa), intre orele 10,00 si 16,00. Aici se vor intalni cu agentii de recrutare, reprezentanti ai spitalelor si clinicilor medicale din Europa si nu numai, dar si cu reprezentatii altor centre medicale care le vor pune la dispozitie toate informatiile de care au nevoie pentru a reusi sa isi gaseasca job-ul potrivit.

Job-urile prezente in cadrul targurilor sunt adaptate nevoilor si intereselor candidatilor din Romania si se adreseaza tuturor categoriilor de personal medical: medici specialisi, medici rezidenti, dentisti, asistenti medicali, fizioterapeuti, moase, absolventi de medicina si alte categorii. Personalul medical din Romania este la mare cautare in aceasta perioada, atat in tara noastra, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Participarea la targ este gratuita, iar participantii sunt sfatuiti sa isi aduca CV-ul la eveniment.