Noi magazine cu stil, la Iulius Mall Timisoara

5 octombrie 2016

valerieO varietate incantatoare de bijuterii, rochii glamour si accesorii rafinate poate fi desoperita in noile destinatii de shopping din Iulius Mall Timisoara: Valerie Boutique si magazinul Sabrini.

Noul magazin Sabrini este situat la parterul Iulius Mall, in vecinatatea Centrului Info, si reprezinta cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc sa admire si sa achizitioneze cele mai in voga modele de verighete si inele de logodna sau cele mai noi colectii de ceasuri ale unora dintre cele mai cunoscute branduri internationale: Tissot, Fossil, Guess, Calvin Klein, DKNY, Police, Michael Kors, Tommy Hilfiger si altele. Varietatea colectiilor, rafinamentul si unicitatea pieselor vin in intampinarea exigentei clientilor, invitati sa patrunda in universul bijuteriilor de inalta clasa.

Doamnele si domnişoarele care trec pragul Valerie Boutique, situat la etajul mall-ului, langa Cinema City, descopera o lume a elegantei absolute. Tinute demne de un bal princiar, stralucitoare sau subtile, in nuante vii, pastelate sau neutre, cu accente romantice sau cu un sarm discret constituie raspunsul perfect la dorinta de fi tinta privirilor admirative. Accesoriile de lux vin sa completeze oferta care satisface si cele mai rafinate gusturi. Valerie Boutique reuneste branduri internationale consacrate, precum Tarik Ediz, Pronovias, Aire Barcelona, Valerie sau Alfabeta.