S-a redeschis studentObike

4 octombrie 2016

studentobikeAsociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea in Bucuresti si in orasele din tara a sezonului de toamna al studentObike 2016, proiectul anual de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

Astfel, incepand din 3 octombrie, sezonul de toamna studentObike isi reia programul in centrele de inchirieri din Bucuresti, Iasi si Timisoara, iar din 10 octombrie si in Cluj.

Studentii pot folosi bicicletele, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate. StudentObike ofera in acelasi timp tuturor studentilor din Bucuresti posibilitatea de a inchiria bicicletele si in zilele de weekend, in centrele din Campus Regie si Campus Agronomie si incepand de anul acesta si in centrele din Timisoara si Iasi.

studentObike este un proiect national de bike-sharing gratuit pentru studentii din sase centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

In cei cinci ani de functionare, programul studentObike a reusit sa scoata peste 125.000 de studenti la pedalat si peste 15.000 de studenti in prima parte a sezonului 2016. Proiectul studentObike se desfasoara in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterina, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara.