Balul Vienez de la Timisoara

24 septembrie 2016

balul_vienezPana la sfarsitul lunii septembrie, copiii si tinerii din Timisoara si din regiunea de vest sunt invitati sa se inscrie la cursurile de dans oferite de organizatorii Balului Vienez de la Timisoara, in vederea participarii la acest eveniment unic  care se desfasoara in fiecare an in Timisoara.

Anul acesta, Balul Vienez de la Timisoara va avea loc pe data de 25 noiembrie, in Sala Teatrului National Timisoara, iar organizatorii promit o editie speciala din trei motive. In primul rand se sarbatoresc cinci ani de cand acest eveniment caritabil de inalta prestanta are loc in orasul nostru. Aceasta coincide cu sarbatorirea a 300 de ani de la nasterea a ceea ce noi numim acum Mica Viena, astfel ca vor fi invitati de marca din Austria. Nu in ultimul rand, se va sarbatori faptul ca Timisoara a fost desemnata Capitala Cultural Europeana pentru 2021.

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani sunt invitati sa se inscrie pentru a fi selectati ca debutanti. Timp de o luna, acestia vor urma un curs, apoi, in urma selectiei, vor fi desemnati 48 de debutanti care vor continua pregatirile pana in seara balului, cand vor dansa in Sala Teatrului National. Tinerii, ca viitori debutanti, se pot inscrie pe http://balul-vienez.ro

Balul Vienez de la Timisoara a luat fiinta in anul 2012 ca eveniment  cultural caritabil menit sa adune comunitatea oamenilor de afaceri vorbitori de limba germana alaturi de oamenii de afaceri autohtoni pentru ca impreuna sa sustina o cauza sociala.

Save