DogFest

21 septembrie 2016

dogfestDogFest, evenimentul experientelor canine, da intalnire iubitorilor de animale pe 24 septembrie in parcarea magazinului Hornbach Timisoara si vine cu un concept special dedicat tuturor cainilor curajosi insotiti de stapanii lor.

Proprietarii de caini si patrupedele lor au parte si anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin inca din 2011. Toti participantii inscrisi in competitie se vor bucura de premille oferite.

Si la aceasta editie, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoastere a raselor, dar si la o tombola cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentari de rase, dar si un traseu cu obstacole pentru cei mai agili caini. Programul include si demonstratii impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialisti in domeniu.

DogFest sustine si incurajeaza iubitorii de caini spre adoptia unui patruped ce isi poate gasi stapanul perfect in randul participantilor la eveniment. De aceea, incepand cu anul trecut exista posibilitatea de a adopta unul sau mai multi prieteni patrupezi dintre cei adusi la eveniment de catre asociatii.

Inscrierile se fac in ziua evenimentului, iar cei care vor sa fie la curent cu informatii utile, pot sa afle de pe pagina dedicata: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events