Pretul chiriilor, la inceput de an universitar

14 septembrie 2016

apartamentPentru a raspunde cererii crescute la inceput de an universitar, Imobiliare.ro organizeaza, pana pe 2 octombrie 2016, Targul de Chirii. Acesta reuneste oferte disponibile in sase mari orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara) si prevede praguri maxime de pret pe categorii de apartamente: 300 euro pentru garsoniere, 400 euro pentru doua camere si 500 de euro pentru trei camere.

La Bucuresti, in zona Pantelimon, o garsoniera confort 3 este scoasa spre inchiriere la un pret de 125 de euro pe luna; aceasta are 22 de metri patrati si se afla la parterul unui bloc cu patru etaje. In Berceni, un apartament cu doua camere, in suprafata de 36 de metri patrati utili, are un pret cerut de 850 de lei (echivalentul a 190 de euro) pe luna; locuinta este renovata, mobilata, utilata si dotata cu centrala proprie. In zona Drumul Taberei-  Frigocom, un apartament cu trei camere poate fi inchiriat cu 225 de euro pe luna; acesta este situat la etajul zece (din zece), are 65 de metri patrati utili si este renovat si mobilat modern.

La Timisoara, in zona Blascovici, o garsoniera confort doi are un pret cerut de 100 de euro pe luna – locuinta este insa nemobilata si necesita renovare; in zona Complex Studentesc, pe de alta parte, o locuinta mobilata si utilata, de 16 metri patrati utili, poate fi inchiriata cu 135 de euro pe luna. In zona Plavat, un apartament cu doua camere de 60 de metri patrati, mobilat si utilat, este disponibil pentru 180 de euro pe luna. In zona Soarelui, o locuinta cu trei camere de 75 de metri patrati, nemobilata, are un pret de 200 de euro pe luna; in zona Steaua insa, un imobil de 76 de metri patrati, dar mobilat si utilat, costa 225 de euro pe luna.