Misterele Greciei Antice, la Iulius Mall

14 septembrie 2016

misterele_greciei_anticeUn cal troian de dimensiuni impresionante, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanti si ziduri de cetate, toate acestea vor constitui un decor extrem de atractiv pentru copiii care doresc sa patrunda in lumea plina de farmec a Greciei Antice. Cei mici vor descoperi mistere si legende, intr-o expozitie interactiva care va fi deschisa la Iulius Mall Timisoara, in perioada 19 septembrie – 2 decembrie 2016.

Amenajata pe o suprafata de peste 300 mp, la etajul Iulius Mall (langa locul de joaca pentru copii), expozitia interactiva Misterele Greciei Antice va fi deschisa zilnic, intre orele 10,00-20,00. Copiii vor avea ocazia sa descopere, prin intermediul atelierelor si experimentelor stiintifice, istoria civilizatiei elene antice, explicata pe intelesul lor. Personaje mitologice vor fi conturate printre vestigii celebre, iar simbolurile si secretele Greciei stravechi vor putea fi descifrate de toti cei pasionati de istorie si povesti.

Expozitia, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, cuprinde trei sectiuni: Arta si Arhitectura, Zei si Eroi si Educatie pentru trup si suflet. Biletele vor putea fi achizitionate la intrarea in expozitie, incepand cu data de 19 septembrie si, in curand, de pe www.eventim.ro. Programarile pentru grupuri se fac la numarul de telefon 0760 241 115 sau direct la intrarea in expozitie, in timpul programului de vizitare.