Inca un magazin Lidl se reamenajeaza

12 septembrie 2016

lidlLidl isi propune sa imbunatateasca permanent experientele clientilor in timpul cumparaturilor si, din acest motiv, va investi in reamenajarea magazinului Lidl din Timisoara, situat pe Strada Ion Ionescu de la Brad nr. 15A. Acesta va fi inchis in zilele de 13 si 14 septembrie, urmand a se redeschide in data de 15 septembrie.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. Totodata, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

In perioada 15-25 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Ion Ionescu de la Brad nr. 15A ii va asteapta pe clienti cu oferte speciale si cu reduceri. Pe durata lucrarilor de modernizare a unitatii, clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele de pe Strada Miresei nr. 1 si Strada Budai Deleanu nr. 47.