Fratia Corbilor – Ziua Turnirului, partea a doua

11 septembrie 2016

fratia_corbilorSpectacolul Fratia Corbilor – Ziua Turnirului isi desfasoara partea a doua in curtea batranului bastion. Luni, 12 septembrie, de la ora 14,00, intampinam toamna cu o noua editie a spectacolului de reconstituire istorica, teatru medieval, dansuri si muzica live, organizat in curtea bastionului Theresia de Muzeul National al Banatului.

Fratia Corbilor – Hrafnabroethr este un grup de reconstituire istorica axat pe perioada evului mediu timpuriu. Razboinicii-corbi vor prezenta echipament si arme folosite in vechime si vor demonstra tehnici de lupta medievale in cadrul unor ciocniri reale, diferite fata de cele vazute in filme de majoritatea iubitorilor de istorie.

Teatrul Portabil va prezenta scene incluse in trecut in stilul de spectacole numit Miracole Medievale – teatru, dans, scene de lupta regizate, pentru a intregi atmosfera unei dupa-amieze de divertisment de moda veche.

Barzii razboinici de la Peregrinii vor insoti intregul spectacol cu muzica autentica live, iar actorii si dansatorii de la Peregrinii vor manui atat instrumentele, cat si sabiile sau topoarele valaska.

Dupa spectacol, publicul este invitat sa viziteze expozitia Timisoara 1716 – Inceputurile Unui Oras European. Vizitatorii vor fi insotiti de artistii de la Peregrinii, Hrafnabroethr si Teatrul Portabil, ca ghizi-calatori in timp.