Statuile oribile din Timisoara au ajuns intr-un top international

8 septembrie 2016

supermamFaima statuilor cu care a fost „impodobita” zona Cetate, cu ocazia reabilitarii, incepe sa capete anvergura… internationala! Nu pentru ca ar fi cine stie ce capodopere, asa cum poate s-ar astepta cineva care nu a vazut despre ce este vorba, ci tocmai pe dos – din cauza urateniei!

Binecuoscuta pagina de internet boredpanda.com a avut nastrusnica idee de a propune viziatorilor sai sa intocmeasca un clasament al celor mai urate statui din intreaga lume, pe baza imaginilor primite tocmai de la internauti. In acest top, Romania inregistreaza o adevarata contraperformanta, figurand cu mai multe orase. Printre care, ati ghicit, si Timisoara!

Din pacate, Timisoara se impune detasat, cu nu mai putin de 5 locuri in clasament. Statuia Supermam (foto), care „completeaza” atat de nefiresc barocul din Piata Unirii, este cea mai bine clasata „opera de arta” din Romania, ocupand locul 22, la data redactarii acestui material. Celelalte „creatii” votate in acelasi top sunt controversatele „pasari metalice” din zona Parcului Copiilor, care ocupa locurile 43, 46, 47 si 52.

CLICK AICI pentru a vedea topul!