Copiii cuceresc Vestul Salbatic, la Shopping City Timisoara

8 septembrie 2016

vestul_salbatic_shopping_city_timisoara_2016Shopping City Timisoara invita micii timisoreni la expozitia interactiva Kids in the Wild West. Iata ce ii asteapta pe micii cowboy in aceasta expeditie prin Vestul Salbatic.

Pana pe 2 octombrie 2016, intre orele 10,00 si 20,00, copiii intra in rolul de pionieri ai Vestului Salbatic, descoperindu-i secretele si istoria, prin activitati distractive! Timp de 45 de minute, micii aventurieri vor traversa un traseu special amenajat, in care vor descoperi o mina de aur, se vor duela cu banditii si multe altele!

Urmeaza aventura prin mina, unde copiii vor cauta aur si il vor extrage cu uneltele specifice – vor fi “detonari de dinamita” si vor avea la dispozitie vagoane pentru strangerea aurului.

Cu aurul strans, copiii isi vor putea cumpara un cal, trecand astfel la urmatoarea etapa a calatoriei: cursele de cai (extrem de populare in Vestul Salbatic).

Urmeaza focul de tabara al cowboy-ilor, in jurul caruia se vor strange copiii si vor sta la povesti. Alaturi de oamenii locului, vor invata cantecele specifice si vor canta la muzicuta.

Calatoria continua cu satul indienilor. Micii exploratori vor intra intr-un cort traditional, unde vor descoperi cat mai multe despre triburile de indieni, civilizatia si obiceiurile lor.

Aventura se incheie cu dueluri cu pistoale de jucarie. Vizitatorii vor afla despre banditii din Vestul Salbatic si vor face poze cu afisele haioase Wanted.

Toti copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit in Aventura din Vestul Salbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheati de ghizi specializati, care vor raspunde la toate intrebarile celor mici. Expozitia Kids in the Wild West se afla la parterul Shopping City Timisoara.

Biletul pentru eveniment este de 10 lei si poate fi cumparat de la Info Point-ul Shopping City Timisoara, de la parter. Pentru grupurile organizate, de minimum 10 copii, pretul unui bilet este de 7 lei de persoana. Pentru a programa o vizita, se poate trimite un e-mail pe adresa rezervari@shoppingcityTM.ro sau se poate suna la numarul 0756-140.196.