Teatrul de papusi revine la mall

7 septembrie 2016

Teatru_papusiVacanta mare, cea mai indragita de elevi, se va incheia in curand, insa distractia la Iulius Mall Timisoara continua. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de papusi, in fiecare zi de duminica.

Marionetele vor prinde viata si isi vor istorisi intamplarile de la ora 12,00, in food court-ul Almondo. Iar vestea buna este ca intalnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinanta a povestilor vor avea loc pana in luna decembrie inclusiv.

Reprezentatiile vor debuta pe 11 septembrie 2016, cu piesa Verde imparat. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia sa afle Cum s-a cumintit Ionica, pentru ca o saptamana mai tarziu, sa se delecteze cu Elefantelul curios. In duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai indragite istorisiri: Scufita rosie, Hansel si Gretel, Capra cu trei iezi, Cenusareasa si Dumbrava minunata.

In noiembrie, copiii sunt invitati sa intre in atmosfera de basm descrisa in piese precum: Fata Babei si Fata Mosului, Muzicantii din Bremen, Motanul incaltat si Praslea cel Voinic si Merele de Aur.

In ultima luna din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentatiile Padurea Fermecata, Vistiernicul cel Avar si Cei Trei Purcelusi.