Bike4Life, la 10 ani de activitate Hella Romania

6 septembrie 2016

bikeTimisorenii vor avea parte de un eveniment sportiv, organizat in scop caritabil, in urma caruia compania Hella Romania va sprijini financiar Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara. Hella Romania, subsidiara locala a grupului german, cunoscut la nivel international ca furnizor pentru industria automotive globala, marcheaza anul acesta 10 ani de activitate si sarbatoreste acest moment deosebit intr-un mod inedit, adica prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care se va desfasura simultan, in 10 septembrie, intre orele 11,00-17,00, in toate cele 4 orase in care compania este activa, adica in Timisoara (Piata Libertatii), Arad (Piata Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultura) si Craiova (Piata William Shakespeare).

Bike4Life presupune o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de catre participanti, Hella Romania va dona 2 euro catre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara, Sectia Clinica Ginecologie din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, Sectia Obstetrica-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj si Sectia Obstetrica si Ginecologie din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Toti timisorenii sunt invitati sa participe intr-un numar cat mai mare la evenimentul Bike4Life, deoarece suma finala care va fi donata depinde strict de numarul de kilometri parcursi de participantii din fiecare locatie. Mai mult, la finalul sesiunii de pedalat, participantii sunt recompensati cu un cadou din partea companiei Hella Romania si vor fi inscrisi intr-o tombola. In urma extragerii, care va avea loc la incheierea evenimentului, va exista un castigator din fiecare oras care va primi un voucher de cumparaturi, in valoare de 1800 lei, din partea partenerului pentru acest eveniment – Sport Concept.

Accesul la eveniment este gratuit, varsta minima de participare fiind de 18 ani.