Florin Piersic deschide, cu Straini in noapte, un nou sezon teatral la Timisoara

30 august 2016

Straini_in_noapteCine e vedeta de Bucuresti care va deschide stagiunea timisoreana? Bineinteles, longevivul, inconfundabilul  si probabil cel mai iubit actor,  Florin Piersic,  care va reveni cu spectacolul Straini in noapte, impreuna cu actrita Medeea Marinescu. Evenimentul va avea loc pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara,  luni, 10 octombrie 2016, de la ora 19,00.

Comedia romantica a lui  Eric Assous a fost regizata de Radu Beligan. Moartea maestrului Beligan l-a indurerat profund pe Florin Piersic, care a decis ca evenimentul de la Timisoara sa fie dedicat memoriei ilustrului sau prieten si camarad de scena.

Florin Piersic joaca in acest spectacol rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care, in absenta sotiei, isi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa  insotit de Juliette, o femeie  tanara si senzuala. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. ”Florin Piersic a revenit pe scena de teatru odata cu acest spectacol, adesea marturisind ca simte ca intinereste cand il joaca. Maestrul Beligan a vazut aceasta piesa  montata la Paris, la Teatrul Marigny,  unde rolul interpretat acum de Florin Piersic era jucat de  Alain Delon”, subliniaza organizatorii turneului.

Biletele pentru acest  spectacol s-au pus in vanzare la Agentia Operei timisorene si costa, in functie de loc, 40 de lei, 60  de lei sau 70 de lei.