Festivalul PLAI 2016

30 august 2016

PLAI_2016In fiecare an, PLAI ofera publicului o paleta mare de activitati pe care acesta le poate desfasura in timpul festivalului. Editia a XI-a de PLAI va avea loc la Muzeul Satului Banatean, intre 9 si 11 septembrie 2016, iar ziua de 8 septembrie va aduce timisorenilor un proiect special.

In plus fata de concerte, PLAI reuseste sa aduca valoare fiecarei editii de festival prin invitarea ONG-urilor consacrate pe plan local, cat si a trupelor de teatru straine sau a  organizatiilor relevante prin implicarea lor in arte si cultura. Astfel, organizatorii reusesc sa contureze puncte distincte de interes, in care fiecare se poate regasi: Scena Antagon, Aleea Culturala, Casa Filmelor prezentata de Marele Ecran si Pelicula Culturala, scena de World Music si cea de muzica electronica.

Aleea Culturala reprezinta cea mai ampla si intinsa arie de festival ce curpinde o varietate mare de activitati coagulate sub urmatoarele nume: The Workshops, Social Projects, GameSpace si Chill. Acestea propun publicului participarea la ateliere creative, proiecte ce pun accent pe componenţa sociala a comunitatii, jocuri de aventura, si activitati concentrate pe bunastarea fizica si psihica.

Artistii pe care PLAI ii va aduce in 2016 pe scena de World Music sunt Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi si Fantome (artist rezident). In 9 si 10 septembrie, fanii de muzica electronica se vor putea simti bine alaturi de Lenzman, Digital, Skynet, Phoneme, Kojok, Vj Whitepoint, Mighty Boogie, General Trix, General Levy, Kenny Ken si Benny Page, artisti adusi de Freenetik si Sabotage. In 8 septembrie, de la ora 20,00, va avea loc concertul Joss Stone. Acesta este un proiect special produs de PLAI. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care si-au achizitionat abonamente la festival pana in data de 8 septembrie.

Urmariti programul complet al festivalului pe  www.plai.ro/program. Biletele pot fi achiziţionate  din reţeaua Eventim, mai mult detalii pe www.plai.ro/bilete. Pretul unui abonament (4 zile de festival, 8-11 septembrie) este de 110 Lei, pret valabil pana in 7 septembrie si asigura accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant. Biletul pentru una din zilele de 9, 10 sau 11 septembrie costa 50 de Lei.