Primul magazin Parfois din vestul tarii

25 august 2016

ParfoisO veste buna pentru toti cei pasionati de fashion vine din capitala trendurilor: un nou brand renumit s-a alaturat, de curand, portofoliului Iulius Mall Timisoara. Primul magazin Parfois din vestul tarii s-a inaugurat la demisolul celui mai mare mall din afara Capitalei, intr-un spatiu de 77 mp, spre bucuria doamnelor si domnisoarelor dornice sa-si accesorizeze tinutele, astfel incat sa fie mereu in pas cu cele mai noi tendinte in moda.

Elementele chic, accentele originale, melanjul de stiluri, culori si materiale caracterizeaza colectiile brandului portughez Parfois, specializat in accesorii trendy pentru femei. Bijuterii, genti, portofele, ceasuri, ochelari de soare, curele, esarfe, palarii, pantofi si accesorii pentru par, cu un aspect minimalist si natural, care imbina nuante tandre si contraste cuceritoare, sunt propunerile Parfois, pentru un stil elegant si feminin.

Pentru ca vara se apropie de final cu pasi repezi, in magazinul Parfois sunt prezente cele mai stylish piese ale noii colectii de toamna-iarna, care ofera posibilitati nenumarate de personalizare a tinutelor, pentru orice moment al zilei.

Parfois are deschise 758 de magazine, in 56 de tari. In Romania, brandul este prezent cu 6 magazine, cea mai recenta inaugurare fiind cea de la Iulius Mall Timisoara.