Inca o veste proasta pentru soferi: trafic restrictionat si pe Popa Sapca

3 august 2016

Popa_Sapca_TimisoaraPrimaria Municipiului Timisoara anunta ca de joi, 4 august 2016, incepand cu ora 8,00, vor fi instituite restrictii in ceea ce priveste traficul rutier pe strada Popa Sapca. Restrictiile vor fi impuse pana la data de 10 septembrie 2016. Masurile de restrictionare se iau in vederea inceperii lucrarilor de largire la patru benzi a carosabilului de sub pasajul feroviar.

Autoritatile locale fac apel la timisoreni sa evite pe cat posibil zona respectiva si sa apeleze la rute ocolitoare pe timpul restrictiilor. Totodata, reaminteste ca lucrarile respective sunt menite tocmai sa fluidizeze traficul rutier din acea zona, dupa finalizarea lor.

UPDATE 5 august 2016 – Sens unic pe strada Popa Sapca. Primaria Municipiului Timisoara anunta ca de sambata, 6 august 2016, incepand cu ora 8,00, va fi instituit sens unic pe strada Popa Sapca, pe timp de zece zile, in vederea unor lucrari aferente proiectului de reabilitare a pasajului. Astfel, de sambata autovehiculele vor circula pe sub pasajul feroviar pe sensul dinspre Fantana Punctelor Cardinale catre mall, iar firma care executa reabilitarea pasajului se va desfasura pe sensul dinspre mall spre Fantana Punctelor Cardinale, sens pe care traficul va fi inchis. Asadar, se va lucra pe un sens si se va circula pe celalalt sens, la fel cum s-a procedat si in cazul altor lucrari de investitii care au mai fost efectuate in oras.

UPDATE 8 august 2016 – Schimbare pe sensul unic. Primaria Municipiului Timisoara anunta ca, de astazi, 8 august 2016, incepand cu ora 22,00, se va schimba banda de circulatie pe sensul unic de pe strada Popa sapca. Deoarece lucrarile pregatitoare pentru proiectul de reabilitare a pasajului programate a dura 10 zile au fost finalizate mai repede, se va lucra pe cealalta parte a strazii. Astfel, autovehiculele vor circula pe sub pasajul feroviar tot pe sensul dinspre Fantana Punctelor Cardinale catre mall, dar pe cealalta banda. Sensul de circulatie dinspre mall spre Fantana Punctelor Cardinale ramane inchis.

UPDATE 10 august 2016 – Se ridica restrictiile pe strada Popa Sapca. Primaria Municipiului Timisoara anunta ca, de astazi, 10 august 2016, incepand cu ora 15,00, se ridica restrictiile de circulatie de pe str. Popa Sapca, aceasta devenind utilizabila pe ambele sensuri de circulatie.

Save

Save