Magazin U Man, deschis la Iulius Mall Timisoara

21 iulie 2016

U_ManU Man, cel mai mare skateshop din Romania si cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, a inaugurat la Iulius Mall Timisoara o locaţie cu o suprafata de peste 75 mp, situata la etajul I. In aceasta perioada, noua locatie U Man isi intampina clientii cu oferte promotionale de pana la 30% la produsele din colectia de primavara-vara 2016 si le ofera ocazia sa descopere, in avanpremiera, trendurile toamnei 2016 pentru stilul urban activ.

Cel mai mare skateshop & lifestyle shop din Romania detine licenta pentru numeroase branduri renumite, astfel incat toti cei care au un stil de viata activ si vor sa iasa in evidenta din uniformitatea peisajului urban au la dispozitie produse si articole de la marci precum: DC Shoes, Osiris, Billabong, Volcom si Element, Etnies, Emerica, Altamont si ThirtyTwo, Von Zipper, DVS, Quiksilver si Roxy.

Imbracaminte, incaltaminte, rucsacuri si o varietate de accesorii utile pentru skateboarding, racing, rolling, snowboarding sau orice sport care implica o doza de adrenalina, o placa si una, doua sau patru roti, vor putea fi achizitionate de timisoreni din magazinul U Man din Iulius Mall.