Caravana MasterChef ajunge la Timisoara

14 iulie 2016

MasterchefGustul preselectiilor MasterChef va cuprinde in acest weekend Banatul! Vino la preselectii cu un preparat care te reprezinta si poti ajunge urmatorul MasterChef al Romaniei!

Sambata, 16 iulie, incepand cu ora 9,00, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la Hotel Continental din Timisoara cu un preparat care le poate asigura un loc in bucataria MasterChef.

Pana acum, sute de participanti din toata tara s-au prezentat la Iasi si Cluj-Napoca cu o varietate de preparate, de la feluri principale senzationale atat din punct de vedere gust, cat si aspect, pana la deserturi delicioase. Nu au lipsit preparate exotice, dupa retete din Orient sau din alte colturi ale lumii.

„MasterChef a fost o experienta fabuloasa! Fiind strain, m-am bucurat ca am cunoscut oameni frumosi si ca am putut sa particip si sa promovez mancarea indiana de care sunt atat de atasat. Am si un mesaj pentru cei care doresc sa vina sa participe la MasterChef: nu ezitati, veniti sa gatiti, veniti sa experimentati sentimentele din bucataria MasterChef! Haideti la Timisoara cu un preparat si viitorul vi se poate schimba!”, a declarat Anni-Anjani Kumar Jaiswal, fost concurent al sezonului 3 MasterChef.

Save