Modernizare la Lidl

10 iulie 2016

Lidl_TimisoaraLidl isi propune sa imbunatateasca permanent experientele clientilor in timpul cumparaturilor si, din acest motiv, va investi in reamenajarea magazinului Lidl din Timisoara situat pe Calea Martirilor nr. 98. Acesta va fi inchis in zilele de 12 si 13 iulie, urmand a se redeschide in data de 14 iulie.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. in acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zona special rezervata pentru ele, astfel incat sa ofere o mai buna vizibilitate a intregii game de produse. Totodata, zona dedicata mezelurilor, carnii si produselor lactate va fi extinsa. Mai mult, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.