Stand-up Fest Timisoara – regal de umor la Gradina Capitol

3 iulie 2016

Stand-up_Fest_Timisoara_2016Pe 4, 5, 8 si 9 iulie, la Gradina de vara a Salii Capitol din Timisoara, densitatea de umor pe secunda va depasi limita de siguranta. Nu-i rata pe cei mai tari oameni de comedie din Romania! Mai jos, programul evenimentului.

4 iulie
MagiComedie – iUmor – Final Four. Un show care ii aduce pe aceeasi scena pe primii patru clasati la celebra emisiune iUmor: Vlad Grigorescu – Mentalist-Magician, unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania (locul II la Romanii au Talent in 2014 si locul I la iUmor in 2016); Gabriel Gherghe – Stand-up Comedian, castigator al Festivalului International de Stand-Up Comedy in 2015, locul III la iUmor in 2016. Este cel mai bine cotat comediant din noua generatie; Paul Lungu – Mentalist-Magician, cu un umor fin si o tehnica inegalabila. Paul Lungu este unul dintre cei mai apreciati artisti din acest segment de entertainment. Locul II la iUmor in 2016 si finalist la Romanii au Talent in 2015; George Tanase – Comediant – Cu un stil asemanator cu al lui Bendeac, George Tanase reprezinta viitorul acestui gen de comedie. Locul 4 la iUmor in 2016.

5 iulie
Micutzu, Natanticu,Teodora si Alex Mocanu. Doi dintre cei mai buni stand-up comedianti de la noi din tara, Micutzu si Natanticu, insotiti de doi dintre cei mai buni comedianti din noua generatie: Teodora si Alex Mocanu.

8 iulie
Anisia, Serghei, Raul Gheba si Nae Nicolae. Dupa ce a impresionat juriul de la Romanii au Talent in finala de anul acesta si a castigat datorita popularitatii si premiul de originalitate votat de public, Anisia pare sa fie cel mai in voga comediant de sex feminin din tara. impreuna cu colegul ei de scena, Serghei, si Raul Gheba si Nae Nicolae, aduc un val de energie pozitiva ce poate misca din loc orice public.

9 iulie
Bordea, Mane si Nelu Cortea. Probabil singurul comediant care nu are nevoie de prezentare suplimentara: Catalin Bordea. impreuna cu Mane Voicu si Nelu Cortea, doi comedianti foarte talentati, Bordea nu dezamageste niciodata publicul. Comediantul complet, comediantul perfect, comediantul care poate incheia la nivel maxim aceasta serie de evenimente.

Gradina de Vara se deschide la ora 19,00 in fiecare zi din festival. Se vor amenaja zone de mancare si bar si zona de mese.