Trei zile de distractie maxima, la Music Travel Festival

13 iunie 2016

Music_Travel_Festival_2016_640Numaratoarea inversa pana la cel mai mare festival din vestul tarii a inceput. Mai sunt cateva zile pana cand cei peste 100 de artisti care au raspuns “Da” invitatiei organizatorilor Music Travel Festival vor urca pe scenele de la Herneacova. Iata care este programul celor trei zile de muzica, natura, mancare rafinata si distractie 100%., din perioada 17-19 iunie 2016.

Vineri, 17 iunie 2016
DESCHIDERE PORTI PENTRU PUBLIC, ORA 15,00; ACCES CAMPING, ORA 12,00
SCENA OUTDOOR:  Monokrom, Les Elephants Bizarres, Alternosfera, Moonlight Breakfast, Bebe
SCENA INDOOR: BAB, Nopame, Golan
0,30-7,00: Party Anonim TM – Newgotti, Seba1394, Dudu, MC Tina

Sambata, 18 iunie 2016
DESCHIDERE PORTI PENTRU PUBLIC, ORA 13,00
SCENA OUTDOOR: Piesa de teatru – Asociatia ACT-AR, comedia „Cerere in casatorie” dupa A.P. Cehov, The Different Class, The Case, Grimus, Robin and the Backstabbers, Yoav, Akua Naru
SCENA INDOOR: Brum, Alexandra Usurelu, Basska, Suie Paparude
1,00-7,00: Party Freenetik – Incident (HU) Statik (HU), Mighty Boogie, Beepo , Bibanu, Clark

Duminica, 19 iunie 2016
DESCHIDERE PORTI PENTRU PUBLIC, ORA 13,00
SCENA INDOOR: Teatru de papusi (Teatrul pe roti Arad, Teatrul Merlin Timisoara)
SCENA OUTDOOR: Beck Corlan, Tapinarii, Ada Milea, Fara Zahar, Mircea Vintila, Emeric Imre, Mircea Baniciu, Teo Milea

Asadar, pe scenele Music Travel Festival 2016 vor evolua artisti cunoscuti si inspirati atat din tara cat si din strainatate. Festivalul tenteaza anul acesta cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artisti prezenti la Music Travel Festival, cuprinde vedete internationale de top: Akua Naru, Yoav, Bebe, dar si cele mai in voga nume din muzica romaneasca contemporana: Ada Milea, Suie Paparude, Grimus, Teo Milea, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Usurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintila, Les Elephants Bizarres etc.

Pretul unui abonament care  permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumparat online, pe www.eventim.ro, dar si in magazinele din reteaua Eventim: librariile Carturesti si Humanitas, magazinele  Germanos, Orange si Vodafone si benzinariile OMV. Biletele se pot achizitiona si de la sediul Domino Travel, Cafeneaua D’arc, respectiv de la standul amplasat in zona Auchan a Iulius Mall.  Mai multe detalii se pot gasi pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe www.musictravelfestival.ro.

In plus, pentru cei care s-au hotarat sa isi petreaca weekendul 17-19 iunie la Music Travel Festival, organizatorii festivalului asigura transport gratuit Timisoara – Herneacova si retur. Transportul, asigurat cu sprijinul Ravitex, se va face cu ajutorul a patru autocare si doua microbuze care vor circula din Timisoara (de la Punctele Cardinale) pana in locatia Music Travel Festival.