O noua investitie imobiliara majora

9 iunie 2016

Take_Ionescu_2016_640Antreprenorul Ovidiu Sandor a achizitionat un fost teren industrial cu o suprafata de peste 5 hectare din imediata apropiere a centrului Timisoarei pe care va construi un ansamblu modern de locuinte. Proiectul va transforma radical zona situata intre Bdul Take Ionescu si malul Begai, aflata la o distanta de 10 minute de mers pe jos fata de Piata Unirii.

Noul cartier va fi format din aproximativ 1.200 de apartamente cu una pana la patru camere. Ansamblul rezidential, ce urmeaza a fi construit in una din cele mai dinamice zone din oras, va fi format din mai multe cladiri, cu o inaltime de 4-5 etaje inspre Bega, ajungand la imobile mai inalte spre bulevardul Take Ionescu, intreaga zona beneficiind de o abordare urbanistica coerenta. Proiectul va redefini standardele de locuire intr-un complex rezidential, axandu-se pe amenajarea atenta a intregii zone si pe oferirea unor facilitati atractive, cum ar fi un parc, spatii comerciale, restaurante, cafenele, gradinita/after school, loc de joaca, gym prevazut cu piscina sau pista de alergat.

„Urmarim acest teren de mai mult timp, deoarece amplasamentul este ideal pentru o investitie de anvergura care sa revolutioneze piata rezidentiala din Timisoara, asa cum a facut-o primul nostru proiect – City Business Centre – in domeniul birourilor. Intentionam sa dezvoltam o alternativa diferita la ceea ce inseamna acum locuitul in oras. Vom construi apartamente moderne, de calitate, in armonie cu amenajarile recente ale malurilor Begai“, mentioneaza Ovidiu Sandor, dezvoltatorul proiectului.

Investitorul a inceput demersurile necesare pentru constructie si estimeaza ca primele apartamente vor fi puse in vanzare in lunile urmatoare. Proiectul va avea si o componenta de birouri, domeniul in care antreprenorul timisorean a investit inca din 2007. Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timisoara si The Office Cluj Napoca.