Campionat Mondial de dans sportiv WDSF junior II standard, la Timisoara

29 mai 2016

Campionat_mondial_dans_sportiv_2016_640Campionatul mondial este cel mai important eveniment al Federatiei Romane de dans sportiv, cat si al sportului romanesc din anul 2016, dat fiind faptul ca este pentru prima oara cand in Romania se organizeaza un Campionat Mondial la aceasta categorie. In cadrul acestuia vor participa campionii si vicecampionii din peste 45 de tari ale lumii. Prezenta unui numar impresionant de 72 de perechi, contribuie la anvergura si amploarea acestei manifestari sportive si culturale, in premiera pentru Timisoara. In istoria World DanceSport Federation, acest eveniment marcheaza practic si recordul mondial din punct de vedere al numarului participantilor din strainatate, care vor fi prezenti la Timisoara in weekendul 4-5 iunie 2016.

Pe langa oficiali ai Federatiei Romane de dans sportiv, vor asista si reprezentantii World Dance Sport Federation, prin brigada de oficiali exclusiv internationala. Juriul este format din 30 de personalitati marcante din peste 20 de tari, printre care Ungaria, Germania, Italia, Franta, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia , cat si din Canada si Filipine.

Ceremonia de deschidere a Galelor finale se va desfasura sambata, 4 iunie 2016, la ora 20,00, la Sala Constantin Jude, Timisoara. Spectacolul va putea fi urmarit in direct pe Televiziunea Romana. Informatii, rezervari si alte detalii la www.romanianinternationaldancecup.ro.