Proiectie de gala Bacalaureat, de Cristian Mungiu

15 mai 2016

Bacalaureat_640Filmul lui Cristian Mungiu, Bacalaureat, va avea o proiectie de gala in Timisoara, la o zi de la lansarea in cinematografele din toata tara si la doua zile de la premiera internationala de la Cannes. Regizorul Cristian Mungiu se va adresa publicului prezent in sala Filarmonicii Banatul Timisoara, printr-o interventie direct de la Cannes. Invitati speciali vor fi Adrian Titieni, Malina Manovici (Teatrul National Timisoara) si Eniko Benczo (Teatrul German de Stat Timisoara).

Co-productie Romania-Franta-Belgia, Bacalaureat spune povestea unui doctor dintr-un mic oras de provincie care trebuie sa decida care este cea mai buna cale de urmat in viata pentru fata sa. In cinematografe, filmul intra din 20 mai 2016. Adrian Titieni si Maria Dragus joaca rolurile principale.

Cristian Mungiu este la a treia participare in competitia oficiala de la Cannes, fiind premiat in trecut pentru 4 luni, 3 saptamani si 2 zile si Dupa Dealuri. Bacalaureat va rula intr-o proiectie speciala, sambata, 21 mai 2016, in sala Filarmonicii Banantul Timisoara, incepand cu ora 20,00.
Accesul la proiectie este gratuit, pe baza de taloane achizitionate de la casieria Filarmonicii, incepand de marti, 17 mai 2016, conform orarului (luni, miercuri, vineri 10,00-14,00, marti, joi, 14,00-19,00) sau inainte de eveniment cu doua ore.