Don Pasquale, spectacol de opera pentru copii

8 mai 2016

Don_Pasquale_640Opera Comica pentru Copii Bucuresti si Institutul Francez din Timisoara propun Don Pasquale, un spectacol de opera pentru copii. Reprezentatia va avea loc in limba romana, luni, 16 mai 2016, ora 19,00, la Filarmonica Banatul Timisoara (bd. C. D. Loga nr. 2).

Spectacolul de opera Don Pasquale, sustinut de Opera Comica pentru Copii Bucuresti, soseste in premiera absoluta la Timisoara. Organizatorii va invita sa va bucurati cu intreaga familie de un spectacol plin de culoare, veselie si energie, care va fi o incantare atat pentru adulti cat si pentru copii!

Adaptata pe intelesul copiilor, actiunea se petrece in Roma secolului al XIX-lea, cand batranelul care da numele operei, Don Pasquale, ajunge sa fie pacalit de propriile decizii, spre amuzamentul publicului, care asista la farsele ce ii sunt orchestrate acestuia.

Don Pasquale, dupa celebrul compozitor italian Gaetano Donizetti, reprezinta una dintre „perlele” belcanto-ului italian si una dintre cele mai frumoase opere din toate timpurile. Efervescenta momentelor hazlii, care fac deliciul copiilor, este potentata de sensibilitatea celor muzicale.

Bilete sunt disponibile la Institutul Francez Timisoara: bd. C.D. Loga nr. 46, tel. 0256-490.544.