Sarbatoarea majoratului, la Gradina de vara

1 mai 2016

Capitol_gradina_640Primaria Municipiului Timisoara organizeaza in 7 mai 2016, de la ora 11,00, la Gradina de vara Capitol, prima editie a Zilei Majoratilor Timisoarei, un eveniment dedicat tinerilor care implinesc varsta majoratului pe parcursul acestui an.

“Este pentru prima data cand avem o astfel de zi si ne dorim ca si acest eveniment, alaturi de celelalte dedicate unor categorii speciale de cetateni, sa se bucure de succes si sa devina o traditie in orasul nostru”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Programul manifestarii va debuta cu Orchestra Timisoara Big Band, care va interpreta un repertoriu variat, de la muzica usoara pentru tineret, la disco sau muzica de film. Vor urma momente muzicale si coregrafice, spectacole de teatru, dans sportiv, dans popular romanesc sau zumba, sustinute de elevii liceelor partenere. Orchestra de tineret a Casei de Cultura a Municipiului va prezenta un concert pe teme muzicale din filme celebre si hituri pop aranjate intr-o maniera simfonica.