Targul de Pasti, editia a IX-a

13 aprilie 2016

Paste_oua_640Primaria Municipiului Timisoara, impreuna cu Casa de Cultura a Municipiului, organizeaza in perioada 16 aprilie – 4 mai 2016, cea de-a IX-a editie a Targului de Pasti.

In Piata Victoriei vor fi amplasate 45 de casute, unde se vor comercializa oua incondeiate, dulciuri, cozonaci, pasca, flori, icoane, produse handmade si ornamente de sezon. Tot aici va fi amenajat si un cuib cu oua colorate si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale.

Copiii sunt asteptati la Atelierul Iepurasului, unde pot invata sa incondeieze oua, sa realizeze felicitari cu specific pascal, sa picteze ceramica si sa exerseze la roata olarului.

Si in acest an, municipalitatea a hotarat decorarea cu elemente pascale a inca doua zone din oras: Parcul Copiilor si piata din fata scolii Generale nr. 30, in zona Soarelui.

Deschiderea Targului de Pasti va avea loc in data de 16 aprilie 2016, la ora 17,00, in Piata Victoriei. Programul cuprinde un concert de muzica de promenada sustinut de Fanfara Timisoara Big Band.