JazzTM 2016 – un eveniment cu scene multiple

10 aprilie 2016

JazzTM_logo_640Cea de-a patra editie a festivalului de jazz de la Timisoara, JazzTM, (1-3 iulie 2016) se transforma intr-un eveniment cu scene multiple, pe care vor urca atat artisti internationali, cat si artisti romani apreciati si cunoscuti de public. Astfel, pe langa scena din Piata Victoriei, vor fi adaugate scene in Parcul Justitiei si Parcul Civic, pentru o sarbatoare muzicala de trei zile care va intregi oferta unuia dintre cele mai apreciate festivaluri din Romania.

BadBadNotGood, una dintre cele mai valoroase trupe de jazz din Toronto, aduce la Timisoara muzica de avangarda cu influente hip-hop. Tinerii indrazneti, inspirati de clasici ai genului, fragmenteaza melodiile pana la elementele de baza si apoi le reconstruiesc in stilul propriu, proaspat si original. BadBadNotGood vor urca pe scena festivalului JazzTM duminica, 3 iulie 2016.

Dhafer Youssef, artistul tunisian care reuseste sa imbine armonios traditia sufita cu misticul si influentele de jazz cu lirismul specific arabesc, va ajunge si el la Timisoara, pe scena festivalului JazzTM.  Dhafer Youssef va concerta pe scena din Piata Victoriei sambata, 2 iulie, de la ora 21,00.