Noi restaurante KFC si Pizza Hut, la Timisoara

2 aprilie 2016

PizzaHut_640Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se extind cu doua noi locatii in Timisoara, in cadrul Timisoara Shopping City. Restaurantele sunt deschise publicului incepand din 31 martie.

Restaurantul KFC este situat in zona food-court a noului mall, la etajul unu, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 euro. Noua locatie acopera o suprafata de 162 mp si ofera 50 de locuri de munca. Cu aceasta unitate, KFC ajunge la trei restaurante in Timisoara.

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timisoara si reprezinta o investitie de 420.000 euro. Unitatea are o suprafata de 265 mp, la care se adauga o terasa exterioara de 140 mp. Odata cu aceasta deschidere au fost create 30 noi locuri de munca.

“Deschiderea noului centru comercial din Timisoara a fost o ocazie buna pentru extinderea celor doua retele de restaurante. Astfel, suntem mai aproape de fanii nostri din oras, carora dorim sa le oferim optiuni diverse pentru mese delicioase alaturi de cei dragi”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC si Pizza Hut. „Dupa cum am anuntat anterior, pregatim o serie de inaugurari anul acesta, atat pentru KFC, cat si pentru Pizza Hut, Timisoara fiind al doilea oras in care ne extindem in 2016”, a completat Monica.

Odata cu inaugurarea celor doua restaurante, reteaua KFC in Romania ajunge la 59 de unitati, iar reteaua Pizza Hut atinge 19 restaurante in Bucuresti si marile orase.