Lightwave Theatre Company aduce teatrul nonconformist, nonverbal la Timisoara

29 martie 2016

teatru_Reflection_640Vineri, 8 aprilie 2016, de la ora 20,30, la Casa Tineretului din Timisoara, compania de teatru Lightwave Theatre va reveni in Timisoara cu un nou spectacol de teatru nonverbal, Reflection.

Reflection este primul spectacol Lightwave Theatre, o poveste impresionanta, lipsita de cuvinte, ce te va atinge profund. Papusi in marime naturala vor interactiona intre ele, dar si cu actorii, intr-un fir epic ce te va purta prin stari de spirit contradictorii. O femeie si un barbat isi traiesc a doua tinerete in gradina casei, incercand sa treaca peste experienta care i-a instrainat.

Lightwave Theatre Company este o trupa de teatru care si-a inceput activitatea in anul 2013 si care foloseste in spectacolele sale papusi in marime naturala, jocuri de lumini si sunet. Lightwave Theatre aduce in fata publicului un concept de teatru inovator, in care personajele principale sunt “jucate” de papusi in marime naturala.

Trupa Lightwave Theatre s-a facut cunoscuta publicului larg prin participarea la emisiunea Romanii au talent, dar si prin participarea la diverse evenimente nationale si internationale. Piesa Reflection, regizata de Cristina Andreea Ion, a reprezentat Romania la festivalul World Puppet Carnival, in Indonezia (2013) si Thailanda (2014).

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si la casieria Teatrului National Timisoara.