Amanta se intoarce la Timisoara!

25 februarie 2016

Amanta_640Amorul, gelozia, amantlacul: au facut sa curga fluvii de lacrimi si rauri de cerneala, au aprins patimi, au starnit drame si tragicomedii. Dar este, pare-se, mereu loc pentru inca o intriga spumoasa, cu desuuri si subintelesuri: Amanta, un spectacol care a avut sala arhiplina la sfarsitul anului trecut in capitala Banatului, are din nou ”randevu” cu spectatorii timisoreni dornici de comedii cu vedete de Bucuresti.

Spectacolul Amanta, care a facut deja o sala arhiplina in urbe, va fi jucat luni, 7 martie 2016, de la ora 19,00, pe scena Operei National Romane din Timisoara, de o excelenta distributie, care-i reuneste pe actorii Ilinca Goia (in rolul Olga), Magda Catone/Monica Davidescu (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Traian Bungrazescu), Dorin Andone/Gavril Patru (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu). Spectacolul este o adaptare dupa comedia Incurca lume, de A.D. Hertz, realizata si regizata de Armand Calinovici.

”Actiunea se petrece la inceputul secolului XX, desi astfel de situatii au loc, in viata, adeseori, chiar si-n clipa cand ii priviti pe actori jucand-o. In zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce tiptil acasa. Dar – fatalitate! – Didina, consoarta lui, nu doarme. E furioasa! Cati barbati n-au turnat o minciuna ca sa acopere o noapte in care au lipsit din patul conjugal? Doar ca, uneori, minciunile se razbuna, iar avocatul infidel se trezeste cu amanta in propria-i casa. Cum va iesi din incurcatura? Este ceea ce spectatorii vor putea sa afle, printre hohote de ras”, dezvaluie protagonistii comediei.

Biletele pentru spectacol s-au pus in vanzare la Agentia Teatrului si costa, in functie de loc, 50 de lei, 60 sau 70 de lei.