Julio Iglesias revine la Timisoara cu un concert fabulos

17 februarie 2016

Iglesias_Julio_640Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in Banat, dupa succesul absolut de anul trecut, inregistrat la Cluj-Napoca. Julio Iglesias a ales de aceasta data orasul Timisoara, unde a concertat in urma cu 9 ani in fata a peste 20.000 de oameni. Concertul, organizat de agentia Quantum Media, va avea loc in premiera, intr-un cadru de poveste, in Piata Libertatii, in data de 15 mai 2016, incepand cu ora 18,00.

 

Timisorenii sunt asteptati sa ia parte la cel mai mare eveniment al anului, intr-o atmosfera romantica si plina de energie, in compania marelui Julio Iglesias, un idol iubit de oameni din toate colturile lumii. Dupa o cariera de mai bine de 45 de ani, artistul international Julio Iglesias, aflat in top 10 artisti cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, cu peste 2.600 discuri de aur si platina, isi va cuceri audienta in acompaniamentul orchestrei sale, fiind sustinut de trei voci suave feminine.

 

Cei prezenti vor avea o noua sansa de a-si asculta si aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: Amor, Amor, Nathalie, Manuela, Hey!, La carretera, Abrazame sau All of You. Pe langa acestea, publicul din Timisoara va avea ocazia sa asculte, in premiera absoluta, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist in toamna anului 2015, intitulat Mexico.

 

“Este ultimul meu album inregistrat intr-un studio”, a declarat artistul la conferinta de presa de lansare a albumului sau, insa si-a asigurat fanii: “Nu ma voi retrage de pe scena, pana cand voi fi impiedicat de viata sau de public”.

 

Admiratorii artistului Julio Iglesias care nu isi doresc sa rateze ocazia de a lua parte la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, isi pot achizitiona biletele atat online, accesand www.julio-iglesias.ro si www.eventim.ro, precum si din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, sau benzinariile OMV. Biletele au fost puse in vanzare la pretturi variabile in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 350 lei, categoria I – 295 lei, categoria II – 225 lei, categoria III – 145 lei.